Информативни центар Фондације Темпус (Београд, Теразије 39, I спрат), у оквиру свог месечног програма активности током фебруара 2024. године, организује следеће догађаје:

Вебинар: Ресурси за писање Еразмус+ пројеката – 6. фебруар, 16 – 17 часова

Овај Вебинар је намењен свим представницима организација и установа активних у области образовања, младих и спорта који планирају да у наредном периоду учествују у писању и подношењу пријава Еразмус+ пројеката.

Учесници вебинара моћи ће да сазнају приоритете Еразмус+ програма, као и бесплатне ресурсе који могу да им послуже за припрему пројектних пријава. Између осталог, биће им представљена платформа Erasmus+ project results, водич за Еразмус+ програм, сајт Еразмус+ програма у Србији, као и активности подршке Фондације Темпус у току трајања конкурса (инфо дани, радионице за писање пројеката, консултације).

Вебинар се одржава у уторак, 6. фебруара са почетком у 16 часова, а за пријаву је потребно да се попуни електронски формулар, најкасније до 6. фебруара у 12 часова.

~~

Вебинар: Како да одеш на омладинску размену кроз Еразмус+? – 12. фебруар, 16 – 17 часова

Национални Eurodesk центар Србије Фондација Темпус, организује вебинар намењен свим младима који желе да се упознају са Еразмус+ омладинским разменама, алатима за претрагу и подршку мобилностима за младе Европске мреже Eurodesk, као и условима учешћа у наведеним мобилностима.

Вебинар се одржава у понедељак, 12. фебруара од 16 до 17 часова, а пријава се врши попуњавањем електронског формулара, најкасније до 12. фебруара у 12 часова.

~~

Вебинар: Сет онлајн Europass алата за представљање вештина и знања – 19. фебруар, 16 – 17 часова

Национални Europass центар Србије Фондација Темпус организује вебинар намењен свим студентима, ученицима, младима, наставницима, запосленим особама и тражиоцима посла, као и свим особама које желе да сазнају како се користи сет доступних онлајн Europass алата за представљање стечених вештина и знања.

Током вебинара, учесници ће научити како да се бесплатно региструју на Europass платформу, да на њој креирају, чувају и деле радну биографију (CV), пропратно (мотивационо) писмо, али и лични портфолио професионалног развоја. Могу да се очекују и додатне напомене о садржају који нуди Europass платформа, у сврху образовања и каријерног унапређења појединаца.

Вебинар се одржава у понедељак, 19. фебруара од 16 до 17 часова, а за пријаву учешћа потребно је да се попуни електронски формулар, најкасније до 19. фебруара у 12 часова.