Представници Канцеларије за међународну сарадњу Природно-математичког факултета су у среду, 17.10.2018. године, одржали презентацију највећег ЕУ програма академске мобилности Еразмус+ и том приликом информисали студенте о изванредним могућностима стипендиране мобилности на свим нивоима студија. Презентација је била изузетно посећена и интерактивна, пружајући студентима могућност отвореног саветовања.

Студенти су сазнали више о стипендираној студентској мобилности коју омогућава Еразмус+ програм, затим о актуелним конкурсима, процесу пријаве на конкурс, критеријумима за евалуацију итд. Добили су и све друге корисне смернице и савете који се тичу самог боравка у иностранству.

Такође, имали су могућност да сазнају више и о Еразмус Студентској Мрежи (ESN) о којој је говорио председник ESN огранка за Нови Сад – Максим Карановић, редован студент ПМФ-а.

Канцеларија за међународну сарадњу ће у току текућег семестра организовати низ презентација студентских размена и Еразмус+ програма. Догађаји ће бити унапред најављени и промовисани.

Добродошли сте и на консултације у Канцеларију за међународну сарадњу, које се одржавају сваког радног дана од 9-10 часова (Деканат, приземље, канцеларија бр. 6).