Делегација са Факултета за науку и технологију, Универзитета Paris-Est Créteil је посетила Природно-математички факултет (ПМФ) у понедељак, 20. марта 2023. године. У саставу делегације били су проф. Amine Nait Ali, продекан за међународну сарадњу, Sanae Fukuma, шеф Канцеларије за међународну сарадњу и Davy-Louis VERSACE, професор из области хемије полимера и фотохемије.

Пријем је организован у Клубу наставника на ПМФ-у, а делегацију су дочекали проф. Срђан Рончевић, продекан за науку, међународну сарадњу и развој, проф. Татјана Ђаковић Секулић, помоћник директора Департмана за хемију, биохемију и заштиту животне средине, проф. Маријана Крагуљ Исаковски, проф. Ђурђа Керкез, Гордана Влаховић, шеф Канцеларије за међународну сарадњу и Ивана Пејовић, стручни сарадник за међународну сарадњу.

Циљ ове посете је био проширење активности постојеће међународне сарадње и партнерства, успостављање заједничких студијских програма, заједничко учешће у научно-истраживачким пројектима и унапређење координације и протока академске мобилности између факултета.