Najnovije vesti o studijama

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu obaveštava da će se odbrana doktorske disertacije kandidata Malasipna Grete pod naslovom „Metode distribuirane optimizacije za probleme velikih dimenzija bez ograničenja“ („Distributed optimization methods for large scale unconstrained optimization problems“) održati 28. decembra 2022. godine, sa početkom u 11:30 u Amfiteatru VII Departmana za matematiku i informatiku, Prirodno-matematičkog fakuleta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 4.

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu obaveštava da će se odbrana doktorske disertacije kandidata Lidije Fodor pod naslovom „Implementacija i analiza klase algoritama za distribuiranu konveksnu optimizaciju: Evaluacija performansi i osobina na praktičnim HPC klasterima“ („Implementation and analysis of a class of algorithms for distributed convex optimization: Performance evaluation and tradeoffs in practical HPC clusters“) održati 16. decembra 2022. godine, sa početkom u 13 časova u Amfiteatru VII Departmana za matematiku i informatiku, Prirodno-matematičkog fakuleta u Novom Sadu, Trg Dositeja Obradovića 4.

Poštovani studenti, u prilogu se nalazi spisak svih nagrađenih studenata za ostvareni uspeh u studiranju u školskoj 2020/2021. godini. Ostvareni uspeh je ostvaren u redovnim ispitnim rokovima.

Molimo vas, ukoliko ste menjali žiro račun ili ga do sada niste dostavili studentskoj službi, javite se šefu studentske službe na imejl adresu: tamara.zoric@pmf.uns.ac.rs

Krajnji rok za dostavu potrebnih informacija je 30.11.2022. godine.

Studentima koji su upisani na osnovne studije do 10. maja 2005. godine produžava se rok za završetak studija po započetom planu i programu. Mogu se upisati od 15. do 25. novembra 2022. godine.