У згради Ректората Универзитета у Новом Саду 26. децембра 2023. године свечано су уручене награде најбољим студентима Универзитета у Новом Саду у школској 2022/2023. години: награда Најбољи студент Универзитета, награда Студент генерације у појединим наставно-научним областима и Признања за врхунске резултате постигнуте на европским и светским такмичењима.

Награде најуспешнијим студентима у школској 2022/2023. години доделили су проф. др Дејан Мадић, ректор Универзитета и проф. др Ђорђе Херцег, проректор за наставу и студентске активности.

Награда Студент генерације додељује се за поједине наставно-научне области и ове године је додељена Наталији Николић са нашег факултета за област природно-математичких наука. Наталија Николић је завршила основне академске студије Географија (геоинформатика) са просечном оценом 10,00. У току студија у два наврата радила је при компанији HERE Technologies – у својству амбасадора и вође тимова средњошколаца у HERE гео изазову и на двонедељној пракси. Била је млађи сарадник у Истраживачкој станици Петница, где је држала теренске радионице и предавања из различитих области географије. Од августа 2022. године ради као практикант у компанији DataDEV у Департману за дигитализацију. Добитница је већег броја стипендија. Коаутор је четири научна рада. 3а време студија била је чланица Друштва младих истраживача
„Бранислав Букуров“, НВО „Carpe Noctem“ и ЕГЕА Нови Сад. У ДМИ „Бранислав Букуров“ обављала је функцију секретара од децембра 2021. до децембра 2022. године. Организовала је две научне теренске активности, а учествовала на још пет. У склопу ЕГЕА ЕуроМед конгреса, одржаног на острву Муртер у Хрватској у мају 2023. године, водила је радионицу „Управљање масовним туризмом и његовим проблемима“.

Признање за врхунске резултате постигнуте на европским и светским такмичењима припало је између осталих и нашем гастроному Милани Чугаљ.