Најновије вести о студијама

Дежурни (инфо) шалтер ће бити отворен сваког петка, почев од 22. фебруара 2019. године.

Радно време шалтера ће бити од 9 до 14 часова.

На овом шалтеру студенти ће моћи да предају све врсте молби и добију Уверења о статусу.

Уколико студент жели да му се нешто од докумената изда у то време, молимо да претходно електронском поштом контактира референта који је задужен за департман на ком студира.

Напомена: инфо шалтер неће радити у периоду уписа године и овере семестра.

Сви студенти, па и они у продуженом статусу, треба да испуне електронски ШВ образац при упису сваког новог семестра.

Дипломирани студенти који своје дипломе нису преузели на промоцији факултета, то могу учинити четвртком од 9:30 до 11 часова на шалтеру студентске службе уз претходну најаву доласка електронском поштом на адресу svetlana.skrbic@pmf.uns.ac.rs.

Дана 12.01.2018. године на еПМФ порталу су пуштени електронски ШВ-20 образац и анкете. Сви студенти су у обавези да попуне електронски ШВ-20 образац и да приступе попуњавању анкета како би могли да овере семестар.

Од понедељка, 15.01.2018. године, биће доступна и онлине овера семестра на еПМФ порталу. Студенти који су на буџету (све године студија) и самофинансирајући студенти прве године студија (који годину уписују први пут) могу онлајн оверити зимски и уписати летњи семестар. Студенти који обнављају прву годину и самофинансирајући студенти виших година оверу семестра ће вршити на шалтерима Студентске службе.

Напомињемо да је систем у пробном раду. У случају било каквих проблема или нејасноћа студенти могу да се јаве свом референту у Студентској служби и обаве ове послове на шалтеру као и до сада.