Палацки Универзитет Оломоуц са узбуђењем најављује предстојећу Зимску школу, „Размишљање и подучавање у свету који се мења“ („Winter School, “Thinking and Teaching in a Changing World“) која ће се одржати у Оломоуцу, Чешка Република, од 21. јануара до 4. фебруара 2024. године. Овај јединствени академски догађај обећава не само богато образовно искуство, него и прилику за студенте да истраже историјске градове Оломоуц, Праг и Беч, уживају у укусној локалној кухињи, уроне у нове културе, стекну пријатеље из целог света и још много тога.

Кључни догађаји зимске школе:

  • Академски бодови: Учесници ће имати прилику да стекну 4 ЕСПБ бода, побољшавајући своје академске профиле.
  • Културно истраживање: Учесници ће истраживати сликовите и историјски богате градове Оломоуц, Праг и Беч, пружајући јединствен спој историјске и савремене европске културе.
  • Кулинарске авантуре: Уживајте у дивним укусима локалне кухиње, искусите укус Чешке Републике.
  • Културна размена: Уроните у различите културе, подстичући међукултурално разумевање и уважавање.
  • Глобално умрежавање: Повежите се са колегама из целог света, склапајући доживотна пријатељства и изграђујући међународну мрежу.

Информативне сесије:

Сви заинтересовани студенти могу да учествују у ZOOM Инфо презентацији + сесијама питања и одговора 16. и 22. новембра. Ове сесије ће пружити важне информације и прилику за постављање питања.

Линкови за ZOOM Инфо презентација:

а) 16.11.2023.,  15:00 Праг (UTC +01:00), Meeting ID: 964 1482 8787

b) 22.11.2023., 9:00 Праг (UTC+01:00), Meeting ID: 926

За сва питања, молимо вас контактирајте Јиржиа Манека (Jiří Mánek), координатора краткорочних програма и партнерстава (jiri.manek@upol.cz).