JCI (Junior Chamber International) је међународна организација младих лидера и предузетника. Има преко 200.000 активних и милионе почасних чланова који учествују у пројектима, конференцијама и семинарима. Броји више од 5.000 локалних организација у преко 100 земаља широм света.

JCI пружа могућност својим члановима за лични и професионални развој кроз тренинге, лидерске прилике, умрежавање, друштвене догађаје и рад на пројектима који доприносе побољшању локалне заједнице.

TOYP конкурс Србија амењен је промоцији младих људи. У оквиру овогодишњег TOYP конкурс у организацији JCI Новог Сада расписане су четири категорије за које кандидати могу да се пријаве. Одлуку о најбољима доноси жири у чијем саставу се налазе стручњаци из датих области. Национални пројекат завршиће се 30. априла, након чега ће свечаним уручивањем награда бити проглашен победник из сваке области. Победницима ће бити омогућен наставак аплицирања, али овог пута на међународном нивоу, где их – уколико се истакну међу најбољим кандидатима из целог света – у новембру чека наградни пут на JCI Светску конференцију у Јоханесбургу у Јужноафричкој Републици. Тамо ће имати прлику да упознају младе лидере широм света, размењују своје идеје са њима и стекну многа познанства која ће им сигурно бити значајна у будућности.

Апликације трају у периоду од 5. до 23. априла.